Informació legal

Amb la finalitat de complir amb la legalitat vigent i atorgar seguretat i confiança a tots els seus usuaris, els informem, en virtut de la Llei 34/2002 de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, que aquesta pàgina Web és propietat de PACTO ETT, S.L. (d’ara endavant PACTO ETT), amb domicili en la C/ Gran Via dels Corts Catalans, 774, 6ª planta, amb C.I.F. nº B63504526 i inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona amb les següents dades: tom 36720, foli 93, fulla B283934 inscripció 1 amb data 16 d’Abril de 2004, i autorització administrativa nº 79/0205/07.

Per a qualsevol consulta o proposta, contacti’ns a través dels nostres formularis, o en el telèfon 902 103 002.

Aquesta pàgina Web es regeix per la normativa exclusivament aplicable a Espanya, quedant sotmesa a ella, tant nacionals com a estrangers que utilitzin aquesta Web.

L’accés a la nostra pàgina Web per part de l’USUARI és gratuït i està condicionat a la prèvia lectura i acceptació integra, expressa i sense reserves de les presents CONDICIONS GENERALS D’ÚS vigents al moment de l’accés, que preguem llegeixi detingudament. L’USUARI al moment que utilitza el nostre portal, els seus continguts o serveis, accepta i se sotmet expressament a les condicions generals d’ús del mateix. Si l’usuari no estigués d’acord amb les presents condicions d’ús, haurà d’abstenir-se d’utilitzar aquest portal i operar per mitjà del mateix. Si l’usuari no estigués d’acord amb les presents condicions d’ús, haurà d’abstenir-se d’utilitzar aquest portal i operar per mitjà del mateix.

A través de la nostra pàgina Web posem a la disposició de l’usuari informació de la nostra empresa, així com diferents serveis de borsa de treball temporal i possibilitats que s’apunti com a candidat a la nostra empresa, sense que això suposi relació professional, mercantil ni laboral alguna amb l’usuari.

El subministrament de dades personals i la compra de productes a través del nostre portal requereix una edat mínima de 16 anys.

A qualsevol moment podrem modificar la presentació i configuració de la nostra Web, ampliar o reduir serveis, i fins i tot suprimir-la de la Xarxa, així com els serveis i continguts prestats, tot això de forma unilateral i sense previ avís.

Propietat Intel·lectual

Tots els continguts, textos, imatges, i codis font són propietat de PACTO ETT o de tercers que als quals s’han adquirit els seus drets d’explotació, i estan protegits pels drets de Propietat Intel·lectual i Industrial.

L’usuari únicament té dret a un ús privat dels mateixos, sense ànim de lucre, i necessita autorització expressa per modificar-los, reproduir-los, explotar-los, distribuir-los o qualsevol dret pertanyent al seu titular.

PACTO ETT és una marca registrada, i està prohibida la seva reproducció, imitació, utilització o inserció d’aquestes marques sense la nostra deguda autorització.

L’establiment d’enllaços al nostre portal no confereix cap dret sobre el mateix. Així mateix, el simple fet d’establir un enllaç a la nostra pàgina web no dóna dret a atorgar-se la categoria de col·laborador o soci de PACTO ETT.

Està absolutament prohibida la imitació ja sigui total o parcial del nostre portal.

Condicions d’Accés i Ús

L’accés a la nostra pàgina Web és gratuït i no exigeix subscripció o registre previ. No obstant això, determinats serveis són d’accés restringit a determinats usuaris i requereixen haver realitzat un procés de registre i/o la identificació mitjançant contrasenyes. Aquests serveis quedaran degudament identificats a la Web.

L’enviament de dades personals implica l’acceptació expressa per part de l’USUARI de la nostra política de privadesa.

L’usuari ha d’accedir a la nostra pàgina Web conforme a la bona fe, les normes d’ordre públic i a les presents Condicions Generals d’ús. L’accés al nostre lloc web es realitza sota la pròpia i exclusiva responsabilitat de l’usuari, que respondrà en tot cas dels danys i perjudicis que pugui causar a tercers o a nosaltres mateixos.

L’usuari té expressament prohibit la utilització i obtenció dels serveis, productes i continguts oferts a la present pàgina web, per procediments diferents als estipulats en les presents condicions d’ús.

L’usuari té prohibit qualsevol tipus d’acció sobre el nostre portal que origini una excessiva sobrecàrrega de funcionament als nostres sistemes informàtics, així com la introducció de virus, o instal·lació de robots, o programari que alteri el normal funcionament de la nostra web, o en definitiva pugui causar danys als nostres sistemes informàtics.
Tenint en compte la impossibilitat de control respecte a la informació, continguts i serveis que continguin unes altres pàgines webs les quals es pugui accedir a través dels enllaços que la nostra pàgina web posa a la seva disposició, li comuniquem que PACTO ETT queda eximida de qualsevol responsabilitat pels danys i perjudicis de tota classe que poguessin derivar per la utilització d’aquestes pàgines web, alienes a la nostra empresa, per part de l’usuari.
PACTO ETT es reserva el dret unilateral i sense preavís de donar de baixa a qualsevol USUARI que l’organització entengui que ha vulnerat les condicions que regeixen l’ús de la nostra pàgina web, sense que l’USUARI tingui dret a reclamació de cap tipus per aquest tipus d’accions. Així mateix, es reserva el dret d’exercitar les accions legals oportunes contra aquells que vulnerin les presents condicions generals d’ús, acceptant l’USUARI que la no iniciació d’aquestes accions no constitueix una renúncia formal a les mateixes, romanent aquestes vigents fins als terminis de prescripció de les infraccions.


Política de Privacitat

La confidencialitat i la seguretat són valors primordials de PACTO ETT i en conseqüència, assumim el compromís de garantir la privadesa de l’usuari a tot moment i de no recaptar informació innecessària.

De conformitat amb la Llei Orgànica 15/1999 de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), i Reial decret 1720/2007 de desenvolupament de la LOPD, l’informem que la utilització de determinats serveis a la nostra pàgina web requereix que ens faciliti determinats dades personals a través de formularis de registre o mitjançant l’enviament de missatges de correu electrònic amb la finalitat que ens sol·liciti qualsevol tipus d’informació, aclariment o dubte, i que aquestes dades seran objecte de tractament i incorporats als fitxers de PACTO ETT, titular i responsable dels mateixos. L’enviament referit de les dades personals constitueix el consentiment exprés al tractament dels mateixos, si bé de caràcter revocable i sense efectes retroactius.

Així mateix l’informem que tots els nostres fitxers es troben legalment inscrits en el Registre General de Dades Personals de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades, així com que per salvaguardar la seguretat de les seves dades personals, s’aplicaran les mesures de seguretat tècniques i organitzatives exigides en el Reial decret 1720/2007 que regula el reglament de mesures de seguretat dels fitxers que continguin dades de caràcter personal.

Donada la finalitat d’aquesta web només està permès facilitar a través d’ella dades personals als majors de 16 anys.
PACTO ETT es reserva el dret de decidir la incorporació o no de les seves dades personals als seus fitxers. L’usuari serà l’únic responsable de qualsevol dany o perjudici, directe i indirecte, que ens ocasioni a nosaltres o a qualsevol tercer per emplenar els formularis amb dades falses, inexactes, incomplets, no actualitzats, o amb dades de tercers.


Quines dades sol·licitem i per a quina finalitat

Les dades que li sol·licitem són les adequades, pertinents i estrictament necessàries per a la finalitat per la qual es recullen, i en cap cas està obligat a facilitar-nos-les, no obstant això, les dades dels formularis assenyalades amb un asterisc són d’obligada resposta per poder complir amb la finalitat de la seva sol·licitud.

La nostra pàgina Web recull les seves dades personals mitjançant la recepció de diversos formularis i a través del correu electrònic:

 • En la secció “CONTACTE” li sol·licitem les seves dades personals per respondre les seves preguntes i/o facilitar-li la informació sol·licitada així com qualsevol altra relacionada amb la nostra activitat que considerem del seu interès.
 • En la secció “ALTA DE NOU CANDIDAT” li sol·licitem les seves dades per donar-li d’alta com a usuari i permetre-li l’accés a:
  • Que emplenis un formulari per enviar-nos el teu currículum.
  • Veure les nostres ofertes de treball sol·licitades pels nostres clients.
  • Per apuntar-te a les mateixes i tenir la possibilitat de participar en els nostres processos de selecció presents i futurs.
  • Realitzar el seguiment dels processos de selecció en què participi.
  • Per informar-li d’ofertes i dels nostres serveis.

Les teves dades seran incorporades en els fitxers de “Candidats” i es comunicaran a les nostres empreses clients per incloure’t en els processos de selecció que considerem adequats.

 • Així mateix, en cas de rebre un correu electrònic sol·licitant qualsevol tipus d’informació, aclariment o dubte, si vostè inclou dades personals en el mateix, o la seva adreça conté dades personals, ens autoritza a incorporar-los als nostres fitxers corresponents.
 • Li informem també que en el cas de recepció del seu currículum vitae a través del correu electrònic de la nostra pàgina, les seves dades s’incorporaran als nostres fitxers de Recursos Humans amb la finalitat d’incloure’ls com a candidat en el supòsit en què es duguin a terme processos de selecció de personal.

Drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les seves dades personals

A qualsevol moment pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició, en els termes establerts legalment, podent dirigir-se a la següent adreça: PACTO ETT, S.L. – Responsable de Datos Personales – C/ Gran Vía de les Corts Catalanes, 774, 6ª, 08015 Barcelona.

Considerem que si no cancel·la les seves dades personals expressament dels nostres fitxers, continua interessat a seguir incorporat als mateixos fins que PACTO ETT ho considerem oportú i mentre sigui adequat a la finalitat per la qual es van obtenir.

Comunicacions de dades

PACTO ETT l’informa que les seves dades són tractades amb la màxima confidencialitat i que són utilitzats exclusivament de manera interna i per a les finalitats indicades. De manera que no cedim ni comuniquem a cap tercer les seves dades, a excepció que l’usuari ens ho autoritzi expressament i en els casos legalment previstos. Únicament ens autoritza expressament a comunicar les seves dades en els següents suposats, sempre que no ens indiqui el contrari:

 • Als nostres clients durant els processos de selecció que precisin informació per considerar l’oportunitat de requerir els seus serveis laborals o per concertar entrevistes de treball. Mitjançant l’acceptació de la present clàusula, es dóna per informat del que es disposa en l’article 27, relatiu a la comunicació de la primera cessió de dades.

Seguretat de les seves dades personals

Amb l’objectiu de salvaguardar la seguretat de les seves dades personals, l’informem que hem adoptat totes les mesures d’índole tècnica i organitzativa necessàries per garantir la seguretat de les dades personals subministrades de la seva alteració, pèrdua, i tractaments o accessos no autoritzats, tal com exigeix el Reial decret 1720/2007 que regula el reglament de mesures de seguretat dels fitxers que continguin dades de caràcter personal.

Actualització de les seves dades

És important que perquè puguem mantenir les seves dades personals actualitzades, ens informi sempre que hi hagi hagut alguna modificació en elles, en cas contrari, no responem de la veracitat deles mateixes.

Cookies

Les cookies són breus informacions que s’envien i emmagatzemen en el disc dur de l’ordinador de l’usuari a través del seu navegador quan aquest es connecta a una web. Les cookies es poden utilitzar per recaptar i emmagatzemar dades de l’usuari mentre està connectat per facilitar-li els serveis sol·licitats i que no se solen conservar (Cookies de sessió), o per conservar les dades de l’usuari per a un altre tipus de serveis futurs i que es poden conservar per temps indefinit (Cookies persistents). Les cookies poden ser pròpies o de tercers.

Existeixen diversos tipus de cookies:

 • Cookies tècniques que faciliten la navegació de l’usuari i la utilització de les diferents opcions o serveis que ofereix la web com identificar la sessió, permetre l’accés a determinades àrees, facilitar comandes, compres, emplenament de formularis, inscripcions, seguretat, facilitar funcionalitats (videos, xarxes socials…).
 • Cookies de personalització que permeten a l’usuari accedir als serveis segons les seves preferències (idioma, navegador, configuració…).
 • Cookies d’anàlisi que permeten l’anàlisi anònima del comportament dels usuaris de la web i que permeten mesurar l’activitat de l’usuari i elaborar perfils de navegació amb la fi objectiva de millorar els llocs web.
 • Cookies publicitàries que permeten la gestió dels espais publicitaris de la web.
 • Cookies de publicitat personalitzada que permeten la gestió dels espais publicitaris de la web sobre la base del comportament i hàbits de navegació d’usuari, d’on s’obté el seu perfil i permeten personalitzar la publicitat que es mostra en el navegador de l’usuari.

PACTO ETT utilitza cookies tècniques, de personalització i d’anàlisi, pròpies i de tercers, que en cap cas tracten dades de caràcter personal però capten hàbits de navegació per a finalitats estadístiques.

Per això, en accedir a la nostra web, en compliment de l’article 22 de la Llei de Serveis de la Societat de la Informació li hem sol·licitat el seu consentiment per al seu ús.

De totes maneres, li informem que pot activar o desactivar i aquestes cookies seguint les instruccions del seu navegador d’Internet:

 • Chrome: Configuració -> Mostrar opcions avançades -> Privacitat -> Configuració de contingut.
 • Firefox: Eines -> Opcions -> Privacitat -> Historial -> Configuració Personalitzada.
 • Internet Explorer: Eines -> Opcions d’Internet -> Privacitat -> Configuració.
 • Safari: Preferències -> Seguretat.
 • Opera: Eines -> Preferències -> Editar preferències > Cookies

Para més informació, pot consultar en l’Ajuda del seu navegador o a les pàgines de suport dels mateixos:

 • Chrome: support.google.com
 • Firefox: support.mozilla.org
 • Internet Explorer: windows.microsoft.com
 • Safari: http://www.apple.com
 • Opera: http://www.opera.com/help/tutorials/security/cookies/

Comunicacions comercials per correu electrònic

Tenint en compte que el principal mitjà de comunicació entre PACTO ETT i l’USUARI és per mitjà de l’adreça de correu electrònic facilitada, l’informem que utilitzarem aquest mitjà per a totes la comunicacions amb els USUARIS, incloses les informacions comercials o notes informatives relacionades amb la finalitat del nostre portal, i en conseqüència, en compliment de l’article 21 de la Llei de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç electrònic, que prohibeix l’enviament de comunicacions comercials a través del correu electrònic que prèviament no hagin estat autoritzades expressament pels destinataris de les mateixes, l’informem que l’acceptació de les presents condicions d’ús, implica la seva autorització expressament per remetre-li els nostres enviaments comercials, publicitaris i promocionals. No obstant això, si vostè no desitja rebre les nostres comunicacions comercials per correu electrònic pot oposar-se a les mateixes en l’adreça a dalt indicada o en cada enviament que li remetem.

No ens fem responsables de la política de privacitat respecte a les dades personals que pugui facilitar a tercers per mitjà dels enllaços disponibles a la nostra pàgina web.

PACTO ETT pot modificar les presents polítiques de privadesa per adaptar-les a les modificacions que es produeixi a la nostra web, així com modificacions legislatives o jurisprudencials sobre dades personals que vagin apareixent, per la qual cosa exigeix la seva lectura, cada vegada que ens faciliti les seves dades a través d’aquesta Web

Responsabilitats

En posar a la disposició de l’usuari aquesta pàgina Web volem oferir-li tot un seguit de serveis, utilitzant la màxima diligència en la prestació dels mateixos així com en els mitjans tecnològics utilitzats. No obstant això, no respondrem de la presència de virus i altres elements que d’alguna manera puguin danyar el sistema informàtic de l’usuari.

PACTO ETT no garanteix que la disponibilitat del servei sigui contínua i ininterrompuda, per circumstàncies originades per problemes a la xarxa d’Internet, avaries en els dispositius informàtics o altres circumstàncies imprevisibles, de manera que l’USUARI accepta suportar dins d’uns límits raonables aquestes circumstàncies, per la qual cosa renuncia expressament a reclamar a PACTO ETT qualsevol responsabilitat per les possibles fallades, errors i ús del servei.

L’usuari assumeix tota la responsabilitat derivada de l’ús de la nostra pàgina web, sent l’únic responsable de tot efecte directe o indirecte que sobre la pàgina web es derivi, incloent, de forma enunciativa i no limitativa, tot resultat econòmic, tècnic i/o jurídic advers, així com la defraudació de les expectatives generades pel nostre portal, obligant-se l’usuari a mantenir indemne a PACTO ETT per qualssevol reclamacions derivades, directa o indirectament de tals fets.

PACTO ETT no garanteix l’exactitud, veracitat i vigència dels continguts d’aquesta pàgina web, ja siguin propis, de tercers, o enllaçables a altres webs, quedant totalment exonerada de qualsevol responsabilitat derivada de l’ús de la mateixos.

PACTO ETT queda exonerat de responsabilitat per qualsevol reclamació respecte als drets de propietat intel·lectual dels continguts i imatges publicades per tercers al seu portal.

PACTO ETT queda exonerada de qualsevol responsabilitat derivada de qualsevol reclamació, inclòs el pagament d’honoraris a advocats, per les demandes i reclamacions originades per tercers per l’incompliment per part de l’usuari de les nostres condicions d’ús, accés i política de privacitat, o qualssevol una altra reclamació per l’incompliment de la legislació vigent.

L’usuari reconeix que ha entès tota la informació respecte a les condicions d’ús del nostre portal, i reconeix que són suficients per a l’exclusió de l’error en les mateixes, i per tant, les accepta integra i expressament.

L’usuari és plenament conscient que la mera navegació per la present pàgina web, així com la utilització dels seus serveis, implica l’acceptació de les presents condicions d’ús.

Tot el referent a la nostra pàgina web, es regeix exclusivament per les lleis espanyoles. En el cas que es produeixi qualsevol tipus de discrepància o diferència entre les parts en relació amb la interpretació i contingut de la present pàgina web, totes les parts se sotmeten, amb renúncia expressa a qualsevol altre fur, als Jutjats i Tribunals de Barcelona.

Vigència de les condicions generals d’accés a la web

Les presents Condicions Generals d’Ús han estat modificades amb data 2/8/2016. A qualsevol moment podem procedir a la seva modificació: per favor, comprovi la data d’emissió en cada ocasió en què es connecti a la nostra pàgina Web i així tindrà la certesa que no s’ha produït modificació alguna que li afecti.
Per a qualsevol qüestió respecte a les Condicions d’Ús de la nostra pàgina web, pot posar-se en contacte amb nosaltres en les dades a dalt indicades, o amb Lant Advocats en info@lant-abogados.com.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies