Qui som

quienes

A Pacto som especialistes en la gestió de recursos humans. Treballem amb una doble missió: d’una banda, oferir-te un servei de selecció especialitzat trobant a la persona adequada per a cada lloc de treball, professionals que aportin valor a la teva companyia i col·laborin en la consecució dels teus objectius; i per l’altre, aconseguir el creixement personal i professional de les persones que formen part de la nostra companyia. Amb aquesta doble visió, el nostre equip de professionals treballa dia a dia per convertir-nos en l’empresa de selecció de personal de referència en el sector tant per als nostres usuaris com per als nostres clients.

A Pacto treballem sobre la base de cinc valors que han impulsat el creixement de la nostra companyia:

  • Eficiència: ens comprometem amb tu per obtenir la màxima productivitat i eficiència en els nostres serveis.
  • Flexibilitat en la resposta. T’acompanyem en tot el procés de planificació i optimització de les necessitats de personal temporal, oferint-te solucions a mida en funció del sector en el que desenvolupes la teva activitat.
  • Millora contínua: la qualitat és imprescindible. Treballem en els nostres processos, certificats per la normativa ISO 9001, per millorar cada dia. Veure la nostre Política de Qualitat.
  • La rigurositat i serietat ens defineixen. El nostre equip desenvolupa el seu treball amb honestedat i transparència per acompanyar-te en el procés de planificació i optimització de recursos, alhora que guiem als nostres candidats durant el procés de selecció perquè obtinguin un treball adequat al seu perfil.

Amb més de 10 anys d’experiència en la gestió de recursos humans, l’expertise del nostre equip ens permet oferir-te un servei adaptat a les teves necessitats.

Pacto disposa del número d’autorització administrativa 79/08050/07